Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Vjezdový systém pro Nemocnici Nymburk s.r.o.
Odesílatel Barbora Šimůnková
Organizace odesílatele Nemocnice Nymburk s.r.o. [IČO: 28762886]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 08.10.2020 14:27:45
Předmět Re: Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Dobrý den,
k Vašim dotazům sdělujeme následující:
1) Nezáleží na technologii. Obě Vámi popsané varianty jsou pro nás přijatelné. Důležitá je funkce dle technické specifikace.

2) Přehledová kamera dle technické specifikace musí být umístěna ve výšce a zabírat celý prostor vjezdu a výjezdu do / z nemocnice. Jak toto bude technicky realizováno, kde přesně bude kamera umístěna, je dáno technologií a doporučením dodavatele. Zadavatel lpí na naplnění funkce, nikoli na konkrétním technickém řešení. Z technické specifikace dále vyplývá požadavek na vysoké rozlišení této přehledové kamery za účelem schopnosti rozpoznání aut, osob a případně SPZ v cílovém prostoru ve zpětném vyhledávání v záznamech. Přesný typ kamery je v kompetenci dodavatele, Zadavatel trvá na naplnění popsané funkce.

3) Na místě vjezdu je připraven přívod elektro pro závorový systém a přívod elektro pro jednu automatickou pokladnu. Přívod je veden v chráničkách. Na vyžádání lze doplnit přesnou charakteristiku obou přívodů, bylo možné prohlédnout v rámci prohlídky místa plnění.

4) Pro automatickou pokladnu v prostorách recepce požadujeme vytvoření další zásuvky elektro.

5) Lampa VO byla specifikována v přiloženém projektu (Technická zpráva, strana 4-5). Požadujeme příkon min. 33 W, zdroj LED, dvouramenný výložník a dále dle specifikace v projektu. V místě vjezdu je připravena chránička pro kabel VO, ale kabel je nutné dodat.

6) Automatická pokladna musí umožňovat placení parkovného a zavedení min. 4 dalších poplatků dle potřeb nemocnice (např. regulační poplatek za pohotovost). Placení musí být umožněno bezkontaktní platební kartou, placení přes mobilní aplikaci – myšleno bezkontaktní platba mobilním telefonem, např. GooglePay, atd., i libovolnou hotovostí v CZK. Požadavek na funkci rozměňování bankovek byl dle prohlídky místa plnění zrušen.

7) Je nutné zajistit funkci celého systému (kromě závor), včetně pokladen, terminálů a serveru, a to po dobu min. 120 sekund. Celý systém bude napojen na záložní zdroj Zadavatele, je nutné vyřešit pouze přechodnou dobu do nastartování dieselagregátu. Připravené elektro přívody jsou napojeny na zálohovaný rozvaděč. Jedná se primárně o ochranu slaboproudé elektroniky. Pokud jde o funkci závor během výpadku, postačí jejich automatické zvednutí.

8) Zadavatel tímto požadavkem shrnul veškerá požadovaná napojení (dieselagregát, LAN, atd.). Zadavatel požaduje kompletní dodávku, instalaci a napojení celého systému „na klíč“.

9) Zadavatel specifikoval napojení ze serverovny z budovy B do budovy N – Vrátnice, kde je umístěn požadovaný rack. Je tedy jasně dán počáteční a koncový bod a požadovaná technologie. Jakým způsobem nebo přes kterou budovu dodavatel připojení zbuduje, je čistě na jeho možnostech a technologiích s tím, že během prohlídky místa plnění bylo možné jednotlivé způsoby obhlédnout. Způsob, který si dodavatel zvolí, musí pochopitelně splňovat požadovanou funkci a technické požadavky dle platné legislativy.

10) Na požadavku na analogový kabel Zadavatel trvá v jakémkoliv případě.

11) Pracoviště zadavatele jsou vybavena pouze standardními PC (typ procesor AMD ATLON 3000 GE, paměť 8 GB, úložiště 120 GB SSD, OS WINDOWS 10PRO). Zda či splňují či nesplňují požadavky jednotlivých dodavatelů, nejsme schopni posoudit. V technické specifikaci je uvedeno, že pokud PC zadavatele nesplňují požadavky, resp. je třeba dodat nový hardware pro splnění funkčnosti systému, toto dodání zajistí dodavatel. Možnost ověření technologií Zadavatele byla při prohlídce místa plnění.

Termín pro podání nabídek bude prodloužen o 1 týden.
S ohledem na dotazy jiného účastníka byl upraven také návrh smlouvy.

Hezký den.

Ing. Barbora Šimůnková