Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Vjezdový systém pro Nemocnici Nymburk s.r.o.
Odesílatel Barbora Šimůnková
Organizace odesílatele Nemocnice Nymburk s.r.o. [IČO: 28762886]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 15.10.2020 12:34:02
Předmět Re: Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Vážená paní Wessnitzerová,

k Vašim dotazům sdělujeme následující:

1) Povrch byl v rámci změny zachován jako zámková dlažba. Povrch je již hotový, nicméně bude nutné např. pro vytvoření ostrůvku zámkovou dlažbu přeskládat. Doplňuji, že pod zámkovou dlažbou je tenká vrstva sypkého podkladu a pod ní je beton.

2) Výstavba chodníku byla již realizována.

3) Výstavba ostrůvku je předmětem plnění dodavatele v rámci této veřejné zakázky - Vjezdový systém pro Nemocnici Nymburk s.r.o.

4) Zde došlo k nedorozumění. Je nutné rozlišovat mezi naší Pokladnou, jakožto oddělením NNBK a mezi automatickou pokladnou, která bude instalována dodavatelem, který vyhraje tuto VZ.
Automatické pokladny požadujeme dvě, jedna bude umístěna u vjezdu do nemocnice a druhá u recepce nemocnice.

Pokladna, oddělení NNBK, bude zastupovat recepci jakožto odbavovací místo v případě, že bude automatická pokladna mimo provoz nebo že pacient bude potřebovat asistenci našeho personálu.

5) Ze serverovny v budově B se do budovy N - Vrátnice lze dostat více způsoby. Za nás je ideální trasa ze serverovny v budově B projít do topného kanálu, který vede až do budovy H, kde lze kabely vést v lištách. Z budovy H je k budově N nutné jít už zemí nebo vzduchem, jak uvádíte, a jde o vzdálenost cca 25 m. Dále pak z budovy N k ostrůvku, který je cca 3,5 metru od budovy. Celkem jde o trasu cca 130 m.

Z důvodu většího množství dotazů jsme se rozhodli upravit technickou specifikaci a ještě jednou prodloužit termín pro podání nabídek.

Nové dokumenty vložíme během dnešního dne spolu s prodloužením termínu.

Hezký den.

Ing. Barbora Šimůnková